LEVERANSVILLKOR

KÖPINFORMATION

När du köper dina favoritprodukter på vår hemsida kan du välja att betala med VISA / Mastercard / AMEX / Paypal eller att bli fakturerad. Fakturan administreras och lämnas över till Klarna AB som är betalningsmottagare. Vi använder Klarna som huvudsaklig betalningsmetod men Swishbetalning, och banköverföring accepteras.

För våra VISA / Mastercard / AMEX betalningar använder vi Klarna Checkout och DIBS som partner.

Observera att för inköp utanför Europa är priserna exklusive lokala tullavgifter. Dessa avgifter kommer att tas ut av de lokala tullmyndigheterna, vanligtvis genom den som transporterar varorna. (DHL/Schenker/postnord mfl).

Läs våra ”Köpvillkor” för ytterligare information om ditt köp och betalning.

LEVERANSINFORMATION

Vårt mål är att skicka din order samma dag eller nästkommande dag som du beställer, med undantag för icke-arbetsdagar. På vår webbplats informerar vi normalt att ordern skickas inom 3 arbetsdagar – något vi strävar efter att hålla vid varje leverans.

Alla våra försändelser skickas med spårbar frakt inom Sverige och utanför Sverige, vi använder Fraktjakt för att boka våra frakter för att kunna ge er så låg fraktavgift som möjligt. Därför kan valt fraktbolag skifta för de olika leveranserna. För att undvika fördröjning och för att du ska kunna hämta ut/kvittera ut ditt paket är det viktigt att du fyller i dina kontaktuppgifter korrekt. Önskar du ett specifikt fraktalternativ ex DHL, Schenker eller Postnord för att det har lättast åtkomligt ombud så skriv det i meddelande rutan när du gör din order. I största möjliga mån ordnar vi då att det önskade fraktsättet används.

Vid ej uthämtat paket debiteras Kunden en avgift (porto/hanteringskostnad) på 350 kr. Denna avgift kommer att debiteras i efterhand via faktura.