Sommaren är måhända torr men bor man som vi med oljegrus på alla vägar så blir det skitigt…
Lilla Druga (från kennel Tchangku’s) har varit på besök en vecka och hennes ljusa päls blev snabbt svart upp på låren…
ETT bad med WILDWASH PRO för ljusa pälsar, blandning 1:32 gav det här resultatet….
Är smutsen mer ingrodd går det bra späda lite tuffare eller bada om…
WILDWASH torkar inte ut pälsen och kan därför användas så ofta man önskar och det behövs utan att det skadar päls och hud (eller våra händer för den delen)

 

 

WILDWASH har valt ingredienser från fyra kontinenter till den här produkten. Alla har valts ut som de mest effektiva insektsavvärjande växterna i sina ursprungsländer. Genom att kombinera dessa har WILDWASH skapat ett effektivt naturligt Schampoo mot loppor, ohyra och fästingar. Den revolutionerande blandningen av växter och örter arbetar tillsammans för att hjälpa till att avskräcka loppor, flugor, kvalster och fästingar.

Just nu specialpris på hela sortimentet och på våra fästingprodukter!
Ange kod WWsommar för 10% på hela sortimenet

Varmt välkommen till WILDWASH officiella sida för den svenska marknaden.
Jag heter Marianne och kommer tillsammans med mitt team ansvara för hela den svenska marknaden. Det innebär att det är vi  som servar alla våra återförsäljare samt ansvarar för att lyfta produkten i Sverige. Avtalet trädde i kraft 1 juni 2018 och vi ser fram emot många givande år med hela Team WILDWASH SWEDEN.
Vill du också bli en del av vårt team? har du ett hundtrim, är du groomer, har butik som säljer djurartiklar osv?  Kontakta oss gärna då så hjälper vi dig igång.
Våra privatkunder, hobbyföretag samt uppfödare hänvisar vi i första hand till våra återförsäljare för köp. (Som oftast har mycket fördelaktiga erbjudanden för er)

För att bli återförsäljare krävs registrerat företag samt en verksamhet inriktad mot djur.