THE WILDWASH STORY

WILDWASH grundades av Andrew och Jane Cooper och här kommer deras story:

Passionen för våra husdjur gjorde att vi öppnade en djurbutik och en djursalong för nästan ett decennium sedan och kärleken till djur och den miljö vi lever i har inspirerat oss att skapa WILDWASH.

WILDWASH har utvecklats för att tillfredsställa ett genuint behov på marknaden för verkligt naturliga schampon och vårdande produkter för husdjur. Som proffs har vi tillbringat flera år åt att långsamt och tålmodigt utveckla en naturlig linje av djurschampon och vårdande produkter som vi anser vara de bästa i världen.

Vi har samarbetat med och sökt råd och vägledning från andra proffs och har identifierat vad som är särskilt önskvärt och nödvändigt i en produktserie. Vad som anses vara den ultimata, perfekta produkten ur både hundens, kattens, den som använder produktens, oavsett om den är professionell groomer eller en djurägare och såklart även ur miljöns synvinkel.

Vi hade en fast vision att djurschampot vi ville göra skulle vara lika bra på alla sätt och vis som en tillgänglig humanprodukt av högsta kvalitet.

Vi anser oss mycket lyckliga som har fått kontakt med, och blivit accepterade av, en välkänd oberoende apotekare som ansvarar för några av de finaste humanprodukter som någonsin producerats i Storbritannien. De har anammat vårt projekt passionerat. I en känslig och kunskapsbaserad miljö där produkterna fortfarande är handmixade och handrörda, har en mångsidig och holistisk blandning av växter, botaniska ingredienser och eteriska oljor satts samman för att skapa WILDWASH produkterna.

Vår fantastiska parfymör som erkänns som en av de tio bästa naturliga parfymerarna i världen har skapat de mest komplexa och vackra dofter för att komplettera och förbättra varje specifik produkt.

Våra schampon och produkter är tillverkade i England och innehåller absolut inga parabener, ftalater, fosfater, sulfater, petrokemiska eller PEG ’ s. Våra produkter är inte testade på djur och lika viktigt, ingen av de råa ingredienser som används för att göra våra produkter har testats på djur heller.

Idag finns WILDWASH representerat över stora delar av världen och familjen av återförsäljare växer ständigt. Den här sidan drivs av WILDWASH officiella representant och agent i Sverige, Fourmap Kommanditbolag som ansvarar för den svenska återförsäljarmarknaden. Vid intresse att bli återförsäljare kontakta Fourmap ->kontakt