WILDWASH FÖR HÄSTAR

Foto: Jenny Karlsson

 

Vi har ägnat de senaste två åren åt att skapa en fantastisk serie om fyra naturliga hästschampon.
Våra naturliga hästschampon visar upp några av de mest innovativa och banbrytande naturliga ingredienserna och kommer sätta nya standarder för hästvårdsprodukter.

 

Våra produkter har många fördelar varav några är listade nedan:

  • Ingredienserna i våra hästschampon är otroligt vårdande och har visat häpnadsväckande resultat på djur med hud-och pälsproblem. Vi får dagliga vittnesmål från våra kunder som har upplevt de underbara resultat som våra naturliga, välgenomtänkta och noggrant utvecklade produkter kan ge.
  • Våra naturliga hästschampon är mycket ekonomiska och dryga då de ska spädas 32:1. Vi har designat vår egen blandningsflaska och för att schamponera en häst behöver du endast ca 30ml schampoo blandat med en 1 x 30 ml portion schampo blandat med 960ml vatten. Detta innebär en 1liters koncentrerad produkt kan ge dig upp till 33 tvättar eller tom ännu mer beroende på hur schamponeringen utförs.
  • Våra hästschampon är naturliga och sulfatfria och löddrar nästan ingenting. Vi har programmerats att tro att ett rikligt lödder behövs men i själva verket är sanningen att ett rikt lödder inte hjälper tvättprocessen alls. Ett rikligt lödder tar lång tid att skölja ur och efterlämnar restprodukter i pälsen som är svåra skölja ur. När du använder WildWash produkter sparar du massor med tid och energi då de går fort skölja ur pälsen. Produkterna förkortar också torktiden med upp till 50% och lämnar pälsen mjuk och glänsande. Skillnaden är otrolig

 

Vi är otroligt stolta över de ingredienser vi valt använda:
Basen i våra schampon utgörs av Rölleka, Kvanne, Ringblomma och nässla.
Vi valde dessa då vi anser att de har egenskaper som kan gynna alla hästar.
Andra ingredienser vi använt genomgående I vår produktserie är ekologisk Aloe Vera, Nim-träd, Kelp och Nattljusolja.

Vår Hästserie innehåller följande produkter:

  • Schampo Gentle-Ultra Shine-Whitening-Medicated
  • Balsam
  • Tovmedel-Detangle
  • Hov-Hudsalva-Wonder Balm