WILDWASH HUND

Foto: Jessica Berg

Vi har två serier med Schampoo och produkter för Hundar.

Vår naturliga WILDWASH PRO serie som är särskilt utformad för professionella groomers och uppfödare. Med 15 års erfarenhet av grooming utvecklade vi en serie naturligt PH balanserade djurschampon och produkter som är utomordentligt effektiva och skonsamma mot våra djurs hud och päls.

Våra naturliga produkter kan användas på alla raser och ger ett otroligt och hållbart resultat. Alla produkter är använda, testade och godkända av groomers, veterinärer och djurägare över hela världen och din hund kommer tacka dig för att du väljer WILDWASH.

Den här serien är superkoncentrerad och kan spädas upp till 1:32 vilket gör den otroligt dryg och ekonomisk. Perfekt i de allra flesta lägen.

 

Foto: Jean T Alexandersson

Vår naturliga WILDWASH PET serie är särskilt utformad för djurägare. Den är fortfarande helt naturlig och den största skillnaden ligger i att vår PET serie är färdig att använda direkt från flaskan. Den ska inte spädas och är därför utvecklad speciellt för djurägare snarare än professionella groomers.

Vi på WILDWASH väljer att skriva ut alla ingredienser direkt på flaskorna så att du vet exakt vad våra produkter innehåller. Även om produktserierna är utvecklade och PH balanserade för djur och avsedd för djur så har vi I utvecklingen behandlat våra produkter som om de vore avsedda för människor. Det innebär att vi följer alla regler och föreskrifter för ingredienser i kosmetiska produkter så att vi kan vara säkra på att ingen av våra valda ingredienser nånsin testats på djur. Alla våra produkters stabilitet och hållbarhet är testade och har “bäst före datum” utskrivet på flaskorna.

Vår hundserie innehåller följande produkter:

  • PRO Schampo för olika pälstyper
  • PET – serie
  • Balsam
  • Tovmedel-Detangle
  • Pälssprayer
  • Schampo-Spray mot ohyra-fästingar
  • Tassalva-Paw Balm

Självklart innehåller ingen av produkterna inga Parabener, Ftalater, Fosfater, Petrokemiska ämnen, Sulfater eller PEG:s.